Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümü Aksaray’da düzenlenen törenle kutlandı.

HABER 10.04.2024 10:44:00
Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü


15 Temmuz Milli İrade Meydanında Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay Atatürk anıtına çelenk koydı. Saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Şahin; polis teşkilatının toplumda huzur ve güvenliğini tesis etme vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. 
Şehitlerin kanı ile sulanmış vatan topraklarında sorumluluklarının farkında olduklarını kaydeden Şahin; “Halkımızın desteği ile huzur ve güven ortamını sağlamak ve vatandaş memnuniyetini arttırmak için görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz’ dedi. 
-Vali Kumbuzoğlu telsiz anonsu ile teşkilat mensuplarına seslendi
‘Hepiniz çok kıymetlisiniz’
Teşkilat mensuplarından oluşan heyet daha sonra Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu Valilik makamında ziyaret etti. Polis teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Kumbuzoğlu, telsiz anonsu ile teşkilat mensuplarının Ramazan Bayramı ve teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutladı. 
 ‘Ay yıldızlı al bayrağın gölgesinde, birlikte hizmet etmekten gurur duyduğum, huzur ve güvenin teminatı, çok kıymetli mesai arkadaşlarım’ diyerek telsiz anonsuna başlayan Vali Kumbuzoğlu; 
“Bu meslek sizlere, onurlu bir duruş ve şerefli bir hazine bahşediyor. Sizler Şehit Gaffar Okkan, Önder Güzel’lerin üniformalarını giyiyorsunuz. Bu şeref ve onur, aziz milletimizin duasıyla birlikte, sizlere güç ve cesaret, bizlere güven ve huzur veriyor. Hilalin dalgalandığı her yerde sizler birer yıldızsınız. Hepiniz çok kıymetlisiniz fedakârlık ve kahramanlıklarınıza minnettarız’ dedi.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.