Türk Kızılayı kurban kesimlerini başlattı

Türk Kızılayı kurban kesimlerini başlattı

GÜNDEM 29.06.2023 08:20:46
Türk Kızılayı kurban kesimlerini başlattı

Türk Kızılay, hayırseverlerin emanet ettiği kurbanların kesimlerini de Kurban Bayramı'nın ilk gününde başlattı.

ANKARA (İGFA) - Yurt genelinde ve dünyanın dört bir yanındaki kesim bölgelerinde bu anlamlı görevi yerine getiren Kızılaycılar, yurt içinde başta depremzedeler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine kurban paylarının büyük bir bölümünü anlık olarak ulaştıracak. Yurt içindeki kurban paylarının bir bölümünden yıl boyunca ulaştırılmak üzere kavurma konservesi de yapacak olan Kızılay, yurt dışında ise kesimlerin hemen ardından dağıtım yaparak yüzleri güldürecek.

Yardım alanındaki 155 yıllık tecrübesiyle hayırseverlerin desteğini gören Türk Kızılay, vekaleten kurban kesim kampanasında da büyük destek buldu. Bayram namazının ardından emanet aldığı kurban vekaletlerinin kesimlerine Türkiye’deki Et ve Süt Kurumu kombinaları ile yurt dışında 21 ülkede başlayan Kızılay, kurban kesim işlemlerini bayramın 3. gününe kadar sürdürecek. 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.