Türk Kızılayı kurban kesimlerini başlattı

Türk Kızılayı kurban kesimlerini başlattı

GÜNDEM 29.06.2023 08:20:46
Türk Kızılayı kurban kesimlerini başlattı

Türk Kızılay, hayırseverlerin emanet ettiği kurbanların kesimlerini de Kurban Bayramı'nın ilk gününde başlattı.

ANKARA (İGFA) - Yurt genelinde ve dünyanın dört bir yanındaki kesim bölgelerinde bu anlamlı görevi yerine getiren Kızılaycılar, yurt içinde başta depremzedeler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine kurban paylarının büyük bir bölümünü anlık olarak ulaştıracak. Yurt içindeki kurban paylarının bir bölümünden yıl boyunca ulaştırılmak üzere kavurma konservesi de yapacak olan Kızılay, yurt dışında ise kesimlerin hemen ardından dağıtım yaparak yüzleri güldürecek.

Yardım alanındaki 155 yıllık tecrübesiyle hayırseverlerin desteğini gören Türk Kızılay, vekaleten kurban kesim kampanasında da büyük destek buldu. Bayram namazının ardından emanet aldığı kurban vekaletlerinin kesimlerine Türkiye’deki Et ve Süt Kurumu kombinaları ile yurt dışında 21 ülkede başlayan Kızılay, kurban kesim işlemlerini bayramın 3. gününe kadar sürdürecek. 

Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

  • BIST 100

    10929,77%0,54
  • DOLAR

    40,88% 0,04
  • EURO

    47,70% -0,31
  • GRAM ALTIN

    4381,07% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7051,98% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.