Turizmciler, Erzincan için bir araya geldi

Turizmciler, Erzincan için bir araya geldi

GÜNDEM 5.02.2021 17:38:59
Turizmciler, Erzincan için bir araya geldi

ERZİNCAN (İGFA)  - Erzincan Valiliği'nin KUDAKA'nın destekleriyle şehrin turizmde ve doğa sporları alanında tanıtımının yapılması amacıyla Erzincan’a davet edilen Ankara'daki tur operatörleri, gezi ve incelemelerini tamamladı.

Program kapsamında Kemah ilçesinde Sultan Melik Türbesi, Kemah Kalesi ve Gülabibey Camisi, Kemaliye (Eğin) ilçesinde Taşyol, Karanlık Kanyon ve Prof. Dr. Ali Demirsoy Doğa Tarihi Müzesi, Apçağa köyünde bulunan Ahmet Kutsi Tecer Müzesi, İliç ilçesindeki Aydınlık Kanyon’u ziyaret eden misafirler, burada düzenlenen tekne turuna katıldı. Tur operatörleri, Erzincan'ı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, yatırımları en kısa sürede gerçekleştirmek için el birliğiyle çalıştıklarını belirterek, tur operatörlerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Vali Makas, en kısa zamanda yerli ve yabancı turistlerle birlikte kendilerini Erzincan’a beklediklerini söyledi.. 

Önümüzdeki günlerde İstanbul, İzmir gibi illerdeki tur operatörleri için de Erzincan’da tanıtım amaçlı gezi programları düzenleneceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: turizmciler erzincan için bir araya geldi

VALİ MURAT DURU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray CHP’ il başkanlıgın'dan 18 Mart Açıklaması Durmayacağız, Susmayacağız

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜNE ÖZEL SEFERBERLİK

Aksaray Barosu’ndan 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez

Aksaray Valisi Murat Duru’nun “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı

Aksaray’da 1120 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi: 3 Kişi Tutuklandı

Aksaray’da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 2 Yaralı

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,30% 0,03
  • EURO

    51,22% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6626,25% 0,07
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.