TÜREMİŞ “ELMAS ANNEYİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

HABER 9.05.2020 22:30:00
TÜREMİŞ “ELMAS ANNEYİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş Anneler Günü’nde duygusal bir mesaj ile tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı ve “Bizim için her an kıymetlisiniz” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaraylı Şehit Annesi Elmas Fidan’ı arayarak taziyelerini ve desteklerini ilettiğini ifade eden Türemiş “Elmas Anne’yi yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Türemiş’in Anneler Günü için yayınladığı mesajda “Allah tarafından bir canlıyı dünyaya getirme yeteneğinin bahşedildiği tek varlık annelerimiz, hepimiz için en kutsal, en dokunulmaz varlıklarımız değil midir?
 
Dünyanın neresine baksak en zorlu görevler onların sırtında. 9 ay karnında, ömür boyu yüreğinde taşıyan en ağır yükün sahibi de onlar. Kendi kanatlarıyla uçana kadar evladının kolu kanadı, gözü de onlar… Bir baba olarak onların yaşadıkları yürek sıkışmalarının belki 10 da birini ancak hissediyoruzdur. Ama o bile bu kadar etkilerken bizi, anaların yaşadıklarını hayal etmemiz mümkün değil…
Anneler günü öncesi kentimizin son şehidi Eyüp Fidan Yiğidimizin annesini, Elmas Ana’yı ziyaret ettik. Pandemi nedeniyle ellerini öpemedik ama yüreğini yüreğimizde hissettik. Bu büyük acı ve yükün altında en zor günleri geçiriyorlarken, yaralarına derman olamayacak olmak çok derinden yaktı içimizi… 
Soğuk bir mezar taşına ‘evladım’ diyecek olmanın acısı her çizgide belliyken ona bizlerin de birer evladı olduğumuzu ilettik. Ne zaman isterse ulaşabileceğini söyledik. 

Bizim ardımızdan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiden bir telefon almış ailemiz. Meral Ablamız aileye ‘Bundan sonra bir anneniz, bir ablanız var burada. Beni çekinmeden, her zaman arayabilirsiniz. Her koşulda arkanızdayım” deyip sevgilerini iletmiş. Devlet böyle kucaklamalı evlatlarını. Meral Ablamız, Genel Başkanımız bir kez daha gösterdi bizlere.

Bu vesile ile evlatlarını kaybetmiş tüm annelerin, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimizin, Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin, Sevgili Eşim Ceyda’nın, Münevver ve Türkan annelerimizin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ve hepimizin annesi Zübeyde Anamızın ve tüm Türkiye’deki anneler ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum. Bizler için bir gün değil, her an her saniye çok kıymetlisiniz. Sizlere sonsuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerine yer verildi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.