TÜİK'te bu kez başkan yardımcısı görevden alındı!

TÜİK'te bu kez başkan yardımcısı görevden alındı!

GÜNDEM 12.11.2022 02:16:35
TÜİK

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile TÜİK Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç görevden alındı.

ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararnamede görevden almalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2'nci maddesi gereğince gerçekleştirildi.

Kararnamede Türkiye İstatistik Kurumu Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Amasya Gençlik ve Spor İl Mdüürü Kadir Kılıç görevden alındı.

FATİH ŞAHİN KİMDİR?

Hatırlanacağı gibi Fatih Şahin, TÜİK'in açık olan başkan yardımcılığı görevine geçtiğimiz Nisan ayında atanmıştı.

1982 Samsun doğumlu Şahin, 2005 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuş, 2011 yılında Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nda Uzman olmuştur. 2013-2020 yılları arasında Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nda İç Kontrol Grup Sorumlusu olarak görev yapan Şahin, 2020 yılında sırasıyla Metaveri ve Standartları Daire Başkanlığı ve Personel Daire Başkanlığı görevlerini yürütmüştü.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRECİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

Aksaray’da tüfekle Eşini vuran Şüpheli Aranıyor

ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAYACAK

ASÜ Rektörü Arıbaş, iftar programında uluslararası öğrencilerle bir araya geldi

AKSARAY’DA RAMAZAN’IN BEREKETİ İFTAR SOFRALARINDA BÜYÜYOR

Devlet Korumasındaki Kız Çocuklarından Gönülleri Isıtan İftar

Balıkesir'de F-16 Uçağı Düştü: Pilot Şehit Oldu, Kaza İncelemeleri Başladı

  • BIST 100

    16816,60%0,33
  • DOLAR

    43,95% 0,17
  • EURO

    51,94% 0,08
  • GRAM ALTIN

    7320,42% -0,15
  • Ç. ALTIN

    11815,32% 0,03

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.