TSYD Ankara Şubesi İlhan Ağabey Futbol Turnuvası'nda kupayı MKE Ankaragücü kazandı

SPOR 23.01.2020 12:43:00
TSYD Ankara Şubesi İlhan Ağabey Futbol Turnuvası

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “İlhan Ağabey Futbol Turnuvası”nda finalde Osmanlıspor'u 3-0 yenen sarı-lacivertli ekip kazandı.

 


Beştepe Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde, 16 ve 17 yaş altı takımlarının katılımıyla düzenlenen turnuvanın ikinci gününde üçüncülük ve final karşılaşmaları yapıldı. Günün ilk maçında Gençlerbirliği ile Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Maçı 4-0 kazanan Gençlerbirliği turnuvada üçüncülüğü elde ettiFinal karşılaşmasında ise Osmanlıspor ile MKE Ankaragücü karşılaştı. Maçı MKE Ankaragücü 3-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

 

Turnuvayı Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav ile kırmızı-siyahlı ekibin yöneticileri, TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanları Nihat Uçar ve Cem Çınar, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Ateşoğlu, Çağlar Bülent Sansar ile Şube İdare Müdürü Figen Asiler izledi.

 

Ödül töreninde konuşan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, Türk futbolunun efsane isimlerinden babası İlhan Cavcav'ı ölümünün 3. yıldönümünde bir kez daha rahmetle saygıyla andığını, mekanının cennet olmasını dilediklerini söyledi.Murat Cavcav, “Gençlerbirliği Kulübü her zaman altyapısıyla önemli bir kulüp olmuştur, bu yolda da devam etmektir. Burada, turnuvayı düzenledikleri için TSYD Ankara Şubesi yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Ankaragücü'müz ve turnuvaya katılan takımların hepsi Ankara'mızın güzide takımlarıdır, kendilerini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Turnuvaya katılan takımları yaptıkları mücadeleden dolayı ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Turnuvanın şampiyonu MKE Ankaragücü'ne kupasını Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav takdim etti. Osmanlıspor'a ikincilik ödülü takdim edilmesinin ardından, maçın yıldız oyuncusu seçilen MKE Ankaragücü'nden Mustafa Karaçay plaketle ödüllendirildi. Keçiörengücü Spor Kulubüne katılımından dolayı plaket takdim edildikten sonra turnuva üçüncüsü olan Gençlerbirliği takımına plaketi kırmızı-siyahlıların başkanı Murat Cavcav tarafından verildi. Karşılaşmalarda görev alan hakemlere teşekkür plaketini Şube Mali İşler Sorumlusu İbrahim Ateşoğlu tarafından verildi.

 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.