TSYD Ankara'dan Mansur Yavaş'a ziyaret

TSYD Ankara'dan Mansur Yavaş'a ziyaret

SPOR 15.10.2022 11:08:43
TSYD Ankara

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin yeni yönetimi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

ANKARA (İGFA) - TSYD Ankara Şubesi’nin yeni Başkanı Murat Tarhan ile birlikte, dernek yönetim kurulu üyeleri; Bülent Karadaş, Orhan Kemal Erkılıç ve Timuçin Nalbant ile mesleğin duayenlerinden Umut Çevik de ziyarette hazır bulundu.

Başkenti, amatör spor branşlarında eski başarılı günlerine döndürmek için büyükşehir belediyesi olarak birçok semt sahası yaptıklarını aktaran Başkan Mansur Yavaş, spor basınının da bu noktada önemli rol oynadığını söyledi.

TSYD Ankara Şube Başkanı Murat Tarhan da yapılacak organizasyonlarda, Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket etmek istediklerine değindi.

Ziyarette, Murat Tarhan, Başkan Mansur Yavaş’a bir de plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler: tsyd ankara'dan mansur yavaş'a ziyaret

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.