Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Dernek Başkanının Oğlu Toprağa Verildi

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Dernek Başkanının Oğlu Toprağa Verildi

Mahmut Aktürk’ün Oğlu Murat Can Aktürk'ün Cenaze Töreninde göz yaşları sel oldu

 

Aksaray, Türkiye – Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk'ün oğlu Murat Can Aktürk, E-90 karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. 15 yaşındaki Murat Can Aktürk'ün cenaze töreni, Acıpınar beldesinde düzenlendi ve gözyaşları sel oldu aktı. Murat Can Aktürk, Acıpınar Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine, bürokrasi ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Törende Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Eski Valisi Hamza Aydoğdu, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Katılımcılar, kederli aileye başsağlığı ve sabırlar dileyerek, acılarına ortak oldular.

Cenaze merasiminde Vali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer ,cenaze namazında saf tutarak ailenin yanında bulundu ve taziye dileklerini iletti.ler Törende yapılan dualar ve konuşmalarla, Murat Can Aktürk’ün mekânının cennet, makamının ali olması temenni edildi. Bu zor günlerinde Aktürk ailesinin yanında olan tüm katılımcılar, aileye moral ve destek vererek dayanışma gösterdiler.



  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.