TOPTANCILAR SİTESİ KAVŞAĞI’NDA ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER: “TOPTANCILAR KAVŞAĞI AKILLI TRAFİK UYGULAMASI İLE DAHA DÜZENLİ HALE GELECEK”

HABER 3.08.2024 14:23:00
TOPTANCILAR SİTESİ KAVŞAĞI’NDA ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın en yoğun trafik noktalarından biri olan Toptancılar Sitesi Kavşağı'ndaki asfalt yenileme çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. Başkan Dinçer, kavşağın akıllı sinyalizasyon sistemi ile donatılarak trafiğin daha düzenli hale geleceğini belirtti. Ayrıca kavşakta peyzaj düzenlemeleri ile kavşak bağlantılı güzergahlarda orta refüj ve kaldırım çalışmalarının yapılacağı bilgisini verdi.

Aksaray Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının ardından asfalt serimi yapılan Toptancılar Sitesi Kavşağı, yeniden trafiğe açıldı. Kavşakta yapılacak akıllı kavşak uygulaması, trafik akışını daha güvenli ve düzenli hale getirecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan çalışmanın ilk etabının tamamlandığını ve kentin dört bir yanında çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. Dinçer, “Kent merkezindeki yol yapım projelerimizle vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunuyoruz. Aksaray’ın ulaşım altyapısını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda Fen İşleri ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince kapsamlı bir altyapı çalışma yürütüldü. Altyapısı yenilenen kavşakta asfalt serimi tamamlandı. Daha önce kontrollü olarak trafiğe açılan kavşak, asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından bağlantılı yollarıyla birlikte tamamen trafiğe açıldı.

Kentin birçok noktasında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Dinçer, “Aksaray’ın dört bir yanını rahat ve konforlu ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda önce altyapı yeniliyor daha sonra üstyapıya geçiyoruz” dedi.

Başkan Dinçer konuşmasının devamında; “Biliyorsunuz Belediye hizmet binamızı bu bölgede inşa ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu kavşakta trafik yükünün daha da artacağını öngörüyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar, gelecekte yaşanabilecek trafik karmaşasını önlemeyi amaçlıyor. Fen İşleri ve Su Kanalizasyon ile Ulaşım Hizmetleri birimimiz bu projede koordineli bir şekilde çalıştı. Kavşak çıkış noktaları ve dönüşler, tamamen akıllı kavşak uygulamasına göre yeniden düzenlendi. Ayrıca, kavşak ile bağlantılı tüm yol güzergahlarında trafik akışını rahatlatacak düzenlemeler yapıldı” şeklinde konuştu.

Trafikte akıllı kent uygulamalarının bir örneği olan akıllı sinyalizasyon sisteminin uygulanacağı Toptancılar Kavşağı, üniversite, toptancılar sitesi, galericiler sitesi ve 50 Metrelik Bulvar yolunun kesişim noktasında yer alıyor.


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.