TOBB, ZİRAAT BANKASI VE ATSO İŞ BİRLİĞİNDE İMZALAR ATILDI

Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” Projesi Hayata Geçirildi

HABER 17.12.2020 19:02:00
TOBB, ZİRAAT BANKASI VE ATSO İŞ BİRLİĞİNDE İMZALAR ATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin geçtiğimiz günler içerisinde Ziraat Bankası ile yaptığı iş birliği kapsamında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere hayata geçirilen “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Proje” sinin Aksaray’daki imzaları ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Ziraat Bankası Aksaray Bölge Başkanı Recep Özdemir tarafından atıldı.

Ticari faaliyetlerin sürdürülebilirliğinde en önemli noktanın finansmana erişim ve güven olduğunun altını çizen ATSO Başkanı Göktaş, törende yaptığı konuşmasında; “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerimizin, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret ve kolay finansman imkânı için Ziraat Bankası ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Dünya’nın içinden geçtiği Pandemi döneminin yarattığı zorluklar neticesinde Ziraat Bankasının "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı" projesi KOBİ'lerimiz için büyük önem arz etmektedir. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz de işletmelerimiz zor günler geçirmektedir. Böylesi bir dönemde Ziraat Bankasının üyelerimize sağlayacağı avantajlar ticari faaliyetlerini devam ettirmelerine katkı sağlayacaktır.

Proje kapsamında Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş̧ yapmasının önünü acıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklardır. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklardır. Çatı kuruluşumuz olan TOBB’un önderliğinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Üyelerimiz içerisinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatabilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılanacak, ticarette de devamlılık sağlamış olacak. Bankkart Başak ile üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır.

Tahsilat riskini azaltan, özel vade ve fiyat avantajı sunan bu proje ile üretim, ihracat ve istihdamın devamlılığı da korunacak ve sonuçta tüm ekonomi de bundan olumlu etkilenecektir. Ben projede emeği geçenlere teşekkür ediyor, attığımız bu imzanın hayırlara vesile olmasını diliyorum” Dedi.


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.