TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU AKSARAY’A GELİYOR

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU AKSARAY’A GELİYOR

HABER 9.06.2022 08:19:00
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU AKSARAY’A GELİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsaların yapmış olduğu projeler kapsamında toplu açılışlar için 13 Haziran Pazartesi günü Aksaray’a geliyor.
Toplu açılış ve ödül törenleri hakkında açıklamalarda bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın yapmış olduğu, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu ve M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı salonumuzun açılışı ve Aksaray Ticaret Borsamızın yapmış olduğu Tarımsal Depo ve İşyeri Açılışları, Organize Besi Tesisleri ve Tapu Teslimleri, Lisanslı Depo, 2 İlçede Tarımsal Depo ve Hizmet Binası ile birlikte Tohum Eleme Tesisinin Temel Atma töreni kapsamında Aksaray’a gelecektir. 
Aksaray İş dünyamızla buluşacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, program kapsamında Aksaray’a değer katan istihdamın yıldızlarına da plaketlerini takdim edecektir. Bugüne kadar iş dünyamızın her daim yanında olan ve üyelerimizin sıkıntılarıyla ve talepleriyle bire bir ilgilenen Başkanımızı Aksaray’da ağırlamaktan dolayı büyük onur duyacağız” Dedi. 

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10159,33%-1,13
  • DOLAR

    39,99% 0,34
  • EURO

    46,94% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4247,86% -0,61
  • Ç. ALTIN

    6798,42% -0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.