TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

HABER 16.05.2024 20:09:00
TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da düzenlenen 80. Mali Genel Kurulu kapsamında gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve birçok Oda/Borsa Başkanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşti.
Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende TOBB üyesi Oda ve Borsa Başkanına "Hizmet Şeref Belgesi" takdim ederken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’a da Hizmet Şeref Madalyası’nı şahsen verdi. Cumhurbaşkanı, Koçaş’a Aksaray’a, TOBB camiasına ve ülkemizin ekonomisine yapmış olduğu değerli hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.
Başkan Ahmet Koçaş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, Aksaray’a ve Aksaray ekonomisine katkı sağlamak adına turizm, tarım ve sanayi gibi her sektörde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Bu anlamlı tören, ülkenin ekonomik kalkınması için gösterilen kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendirildi.


YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.