TOBB Başkanı'ndan Öğretmenler Günü mesajı

TOBB Başkanı'ndan Öğretmenler Günü mesajı

EKONOMİ 24.11.2023 07:57:40
TOBB Başkanı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, öğretmenlerin topluma yön veren, ışık tutan fenerler olduğunu belirterek “Onların yetiştirdiği çocukların başarısı geleceğimizin resmi olacak” dedi.

ANKARA (İGFA) - TOBB Başkanı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Öğretmenlerimiz geçmişin öğreticisi olduğu kadar geleceğin de kurucusudur. Geleceğe olan güvenimizin teminatı iyi yetişmiş, donanımlı ve vizyon sahibi öğretmenlerimiz ile onların yetiştireceği gençlerimizdir.

Kuşkusuz öğretmenlik bir meslekten de ziyade kendisini ülkesine, insanlığa adayanların onurlu serüvenidir. Öğretmenlerin eserleri, yetişmiş insanlardır. Bu ülkeyi yönetenlerdir, sanatçılardır, bilginlerdir, sporculardır, işadamlarıdır, işçidir, köylüdür, memurdur. Kısaca, her şeyi şekillendiren temelde öğretmenlerimizin verdiği eğitimdir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiası olarak, eğitime yapılan yatırımdan asla zarar edilmeyeceği düşüncesini şiar edindik. Türkiye’nin her tarafındaki 365 oda ve borsamızla işbirliği halinde eğitim yardımlarımıza devam ediyoruz. Türkiye bütün illerinde yaptığımız okulları, ilçelerimize de yapmak için kaynaklarımızı seferber ettik. Şu bilinsin ki biz iş dünyasının eğitim konusundaki misyonunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Ve bundan da daha faydalı bir iş yoktur yeryüzünde.Bu duygu ve düşüncelerle, çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum.”


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.