Tır ile otomobil trafik ışıklarında çarpıştı

Tır ile otomobil çarpıştı

HABER 8.07.2024 00:24:00
Tır ile otomobil trafik ışıklarında çarpıştı

Edinilen bilgiye göre: Ankaradan Aksaray istikametine doğru seyir halinde olan Enes G. (27) 01 EG 576 plakalı tır sürücüsü Yeni Mahalle E-90 karayolu üzerinde bulunan ışıklara geldiğinde Emirhan K. (35) yönetimindeki 80 AEY 165 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil karşı şeride uçarak durabildi.

Otomobilde bulunan otomobil sürücüsü Emirhan K. (35) ve yolcu konumunda bulunan, Deniz Ş. (15), Nurgül Ş.(52), Hazal K. (28), Ali Asker Ş.(61) Hazal K.(7)  6 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumun iyi olduğu bildirilirken polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

BAŞKAN DİNÇER’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 TEMMUZ: MİLLETİMİZİN DİRENİŞİ, TÜRKİYE’NİN DİRİLİŞİDİR

15 TEMMUZ, MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR

Rektör Arıbaş: 15 Temmuz milletimizin iradesiyle yazılmış bir destandı

Motofest 2025 Aksaray’da Başladı -70 ilden yüzlerce motosiklet tutkunu Aksaray’da buluştu

Rektör Arıbaş: Şehidimizin Emanetine Sahip Çıkacağız

AKSARAY BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI’NDA TENİS HEYECANI YAŞANIYOR

  • BIST 100

    10267,88%-0,87
  • DOLAR

    40,21% 0,12
  • EURO

    47,00% -0,15
  • GRAM ALTIN

    4334,72% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6901,12% 0,03

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.