TIP BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Aksaray Haber |Aksaray Haberleri |Aksaray Kent Haber

HABER 14.12.2021 11:29:00
TIP BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

 Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yakın geçmişte şehrin en önemli gündem maddesi olan Tıp Fakültesi’nin hızlı biçimde ilerlediğini ve önümüzdeki yıl mezun verecek duruma geldiğini söyledi. 

İşadamı Mehmet Tıpırdamaz, Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencilerini Otel Ahsaray’da akşam yemeğinde ağırladı. Şehir-Üniversite birlikteliği açısından benzeri buluşmaları kıymetli bulduklarını kaydeden Rektör Şahin, Tıp Fakültesi’nin kuruluş sürecinden bahsetti. Yakın geçmişte Tıp Fakültesi’nin kurulmasının şehrin en önemli gündemlerinden birisi olduğunu ve bir kızıl elma gibi görüldüğünü dile getiren Şahin, “Göreve başladıktan iki hafta kadar sonra Tıp Fakültesi ile alakalı süreç başladı ve Allah’ın izniyle bugün belli bir noktaya geldi. Üçüncü sınıf öğrencilerimiz hariç tüm öğrencilerimiz şehrimizde. Önümüzdeki yıl üçüncü sınıflar da Aksaray’a gelmiş olacaklar ve ilk mezunlarımızı vereceğiz. Biz, her bakımdan Tıp Fakültesi’ni önemsiyoruz. Aksaray’da herhangi bir vatandaşımız, ‘İyi ki Tıp Fakültesi kurulmuş ve çeşitli branşlarda hocalar olduğu için il dışına çıkmak zorunda kalmıyoruz’ diye dua etse, bizler o duadan hisse alacağımıza inanıyoruz” dedi. ASÜ Rektörü, konuşmasının son bölümünde, yemek organizasyonunu düzenleyen İşadamı Mehmet Tıpırdamaz’a ve ekibine teşekkür etti. 

Şarkı ve türkülerin söylendiği akşam yemeğinde öğrenciler, Rektör Şahin ve Fakülte yöneticileriyle istişarelerde bulundu. 


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.