Teşekkürler Aksaray

Teşekkürler Aksaray

Teşekkürler Aksaray...

Teşekkürler Aksaray...

Aksaray' , belediye başkanı Dr Evren Dinçer 'in çağrısına kulak verdi ilk dakikadan itibaren vatandaşlar evlerinde ne var ne yokyardım için belediye girevlilerine teslim etti.
Aksaray' belediye Başkanı Evren Dinçer,sosyal medya üzerinden "teşekürler Aksaray'" diyerek yardıma duyarlı olan vatandaşlara teşekkür etti.
Evren Başkan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada
"Depremzedelerimiz için açıkladığımız yardım kampanyasına ilk dakikasından itibaren yoğun ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Fatih Mahallesi Kapalı Pazar Alanına ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze yardımlarınızı bekliyoruz.

Allah beterinden korusun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."dedi



  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    38,04% 0,36
  • EURO

    43,27% 0,28
  • GRAM ALTIN

    4078,02% 0,40
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.