TEKNOFEST 2023 Ankara’da ERÜ standına yoğun ilgi

TEKNOFEST 2023 Ankara’da ERÜ standına yoğun ilgi

GÜNDEM 1.09.2023 12:57:14
TEKNOFEST 2023 Ankara’da ERÜ standına yoğun ilgi

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023'te Erciyes Üniversitesi (ERÜ) standı ilgi gördü.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
TEKNOFEST 2023 Ankara Etimesgut Havalimanı’nda gerçekleştirildi. Birçok kuruluşun stant açtığı festivalde, ERÜ’de yerini aldı. Festival alanında açılan ERÜ standında TEKNOFEST yarışlarında dereceye giren projeleri ve AR- GE çalışmalarının sergileyen ERÜ katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin açılış programına katılan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, ERÜ standını ziyaret eden öğrenciler ile tek tek ilgilendi.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Etimesgut Havalimanı’nda gerçekleştirilen etkinlikteki ERÜ standına teknoloji merakı olan herkesi davet etti.

Her yıl düzenlenen TEKNOFEST yarışlarında ERÜ’lü öğrencilerin önemli başarılar elde ettiklerinin de altını çizen Rektör Prof. Dr. Altun, öğrenciler tarafından teknoloji ve bilime yönelik yapılan tüm çalışmaların destekçileri olduklarını söyledi.

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı

Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı

  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,01
  • EURO

    50,08% -0,05
  • GRAM ALTIN

    5940,48% 0,66
  • Ç. ALTIN

    9485,02% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.