TEKNOFEST 2023 Ankara’da ERÜ standına yoğun ilgi

TEKNOFEST 2023 Ankara’da ERÜ standına yoğun ilgi

GÜNDEM 1.09.2023 12:57:14
TEKNOFEST 2023 Ankara’da ERÜ standına yoğun ilgi

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023'te Erciyes Üniversitesi (ERÜ) standı ilgi gördü.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
TEKNOFEST 2023 Ankara Etimesgut Havalimanı’nda gerçekleştirildi. Birçok kuruluşun stant açtığı festivalde, ERÜ’de yerini aldı. Festival alanında açılan ERÜ standında TEKNOFEST yarışlarında dereceye giren projeleri ve AR- GE çalışmalarının sergileyen ERÜ katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin açılış programına katılan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, ERÜ standını ziyaret eden öğrenciler ile tek tek ilgilendi.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Etimesgut Havalimanı’nda gerçekleştirilen etkinlikteki ERÜ standına teknoloji merakı olan herkesi davet etti.

Her yıl düzenlenen TEKNOFEST yarışlarında ERÜ’lü öğrencilerin önemli başarılar elde ettiklerinin de altını çizen Rektör Prof. Dr. Altun, öğrenciler tarafından teknoloji ve bilime yönelik yapılan tüm çalışmaların destekçileri olduklarını söyledi.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.