Teknelerdeki Türk Bayrağı'na ilişkin karar

Teknelerdeki Türk Bayrağı'na ilişkin karar

GÜNDEM 2.01.2024 13:04:01
Teknelerdeki Türk Bayrağı

Teknelerdeki Türk Bayrağına ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile yürürlükten kaldırıldı.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yurt Dışında Bulunan veya Yabancı Bayrak Çeken Teknelerin Türk Bayrağına Geçişine İlişkin Tebliğin yürürlükten kaldırılmasına dair tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, yurt dışında bulunan veya yabancı bayrak çeken teknelerin Türk bayrağına geçişine ilişkin usul ve esasları belirlemek amacıyla 3/3/2017 tarihli ve 29996 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan tebliğ yürürlükten kaldırıldı.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.