Tarımda derecelendirme dönemi başladı

Tarımda derecelendirme dönemi başladı

GÜNDEM 8.01.2024 15:51:11
Tarımda derecelendirme dönemi başladı

Tarımsal amaçlı örgütler Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere göre derecelendirilerek, çeşitli teşvik ve desteklemelerde önceliğe sahip olabilecek.

ANKARA (İGFA) - Tarımsal amaçlı örgütler "todes.tarimorman.gov.tr" internet sitesi üzerinden başvurmaları halinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere göre derecelendirilecek.

Bakanlığın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 60 ve üzeri puan alan kooperatifler, ıslah amaçlı yetiştirici ve üretici birlikleri "Birinci Derece Tarımsal Amaçlı Örgüt Belgesi" almaya hak kazanacak.

Ayrıca birlikler tarımsal teşvik ve desteklemelerde önceliğe sahip olacak, sübvansiyonlu tarımsal kredilerde ilave faiz indiriminden yararlanabilecek ve tarımsal politikaların oluşturulmasında daha aktif rol alacak.

Başvurular, 31 Mart'a kadar yapılabilecek.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.