TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI EBUBEKİR GİZLİGİDER, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Kent Haber | Aksaray Haberleri

HABER 25.05.2022 17:47:00
TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI EBUBEKİR GİZLİGİDER, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

 

Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 6.Uluslarası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışına katılmak üzere Aksaray’a gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Aksaray Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Bakan Yardımcısı Gizligider’e belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Aksaray 6.Uluslarası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışı öncesinde Aksaray Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ve beraberindeki heyeti Belediye önünde karşılayan Başkan Dinçer, Belediye Başkanlık makamında Bakan Yardımcısı Gizligider ile görüştü. Ziyarete; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilat mensupları da eşlik etti.  

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın tarım, hayvancılık ve sanayisiyle hep birlikte entegre olduğu Orta Anadolu’nun önemli şehirlerinden birisi olduğunu söyledi. Aksaray’da tarım, hayvancılık imalat sanayisinde ciddi anlamda yatırımlar aldığını belirten Başkan Dinçer, Aksaray tarımında modern altyapısıyla üretim çeşitliliğinin her geçen yıl arttığına dikkat çekti. 

Aksaray Belediyesi olarak şehirde devam eden yatırım ve projeler hakkında Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e bilgiler veren Başkan Dinçer, Aksaray’ı her alanda gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. 
 
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ise Aksaray’daki gelişmeleri Ankara’dan da takip ettiğini söyleyerek Aksaray’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Belediye’nin yürüttüğü projelerin isabetli bulduğunu sözlerine ekleyen Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, düzenlenen fuarların tarım ve sanayi sektör temsilcileri ile üreticilerin buluşmasına olanak sağladığını ifade etti. 

Belediye Başkanı Dinçer, ziyaretin anısına Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e tablo takdim etti.   


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.