Tarım aleti çalan 2 kişi tutuklandı

Aksaray Kent Haber | Aksaray Haberleri

ASAYİŞ 11.04.2022 11:12:00
Tarım aleti çalan 2 kişi tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

 

07.04.2022 tarihinde F.T. (1976-E ) isimli şahıs, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak, Sağlık Kasabası’nda bulunan evinin avlusunda bulunan (1) adet Cobra olarak tabir edilen tarım aletinin çalındığını beyanla ihbarda bulunmuştur.

 

İhbarın alınmasını müteakip konuya derhal reaksiyon gösteren, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.Y. (1992-E) ve V.S. (1996-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheliler düzenlenen operasyonla Aksaray Merkezde gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Şüpheli şahısların yapılan sorgulamasında, çaldıkları malzemeyi Aksaray Merkezde hurdacılık yapan R.D. (1999-E) isimli şahsa sattıklarını beyan etmişlerdir. R.D. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzeme bulunarak tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiştir.

 

Gözaltına alınan H.Y., V.S. ve R.D isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş, R.D. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, H.Y. ve V.S. isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.


Anahtar Kelimeler: Tarım aleti çalan tutuklandı

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.