TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ANINDA YANINDAYIZ’’

HABER 16.05.2024 20:05:00
TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

 


Aksaray Belediyesi öğrencilerin sınavlarda öğrencilerin hak ettiği başarıya ulaşmaları için ‘Sınav Kaygısı ve Yönetimi’ konulu söyleşi programı düzenliyor.

Eğitimde fırsat eşitliği sunmak ve öğrencileri hayal ettikleri başarıya ulaştırmak için Bilim Merkezi, Kitap Konakları, kıraathaneler ve ücretsiz sınavlara hazırlık kursları gibi birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilerin her anında yanında olmaya devam ediyor. Yıl boyunca binlerce öğrenciye ders çalışmaları araştırma yapmaları için ev sahipliği yapan Kitap Konaklarında Aksaray Üniversitesi PDR Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rezzan Gündoğdu’nun konuşmacı olarak katılacağı söyleşi programı düzenleniyor.

Öğrencilerin stresi azaltmalarına ve başarılarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için tasarlanan söyleşi programı Aksaray Belediyesi’ne bağlı Tapduk Emre Kitap Konağında 18 Mayıs Cumartesi Günü Saat: 16.00’da düzenlenecek. Söyleşi programında sınav kaygıları hakkında yapılması gerekenler, stresi azaltma yöntemleri konuşmacı olarak katılan Aksaray Üniversitesi PDR Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rezzan Gündoğdu’nun deneyimleri ile öğrencilere aktarılacak.

Eğitime her alanda destek vermek için görev süreleri boyunca tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ‘Sınav Kaygısı ve Yönetimi’ konulu söyleşi programına tüm öğrencileri ve velileri davet etti. 


YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.