'Tam Bana Göre'de Bergama standı ilgi gördü

'Tam Bana Göre'de Bergama standı ilgi gördü

GÜNDEM 6.10.2022 09:14:18

Ankara'da Başkent Millet Bahçesi’nde açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nde stant açan Bergama Belediyesi büyük ilgi görmeye başladı.

ANKARA (İGFA) - Ankara'daki festivalde kadim şehir Bergama'yı anlatan, herbir ziyaretçi ile ilgilenen Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Herkesi standımıza bekliyoruz" dedi.

9 Ekim'e kadar sürecek Türkiye'nin en büyük gençlik festivalinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar için konserler, tiyatro, sinema ve e-spor etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Koştu, "Birçok il ve ilçe belediyelerinin stantları bulunan festivalde, Ferhat Göçer, Ziynet Sali, İkilem, Murat Dalkılıç, Derya Uluğ, Pamela ve Ümit Besen sahne alacak. Geçen yıl 2 milyon ziyaretçisi olan festivale bu yıl 3 milyon kişinin katılması bekleniyor" dedi.

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

ASÜ’lü güreşçilerden Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

AKSARAY BELEDİYESİ TARIM ARAZİLERİNDE VERİMİ ARTIRMAK İÇİN GÜBRELEME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

  • BIST 100

    9398,93%-1,21
  • DOLAR

    38,83% -0,01
  • EURO

    44,01% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4136,83% 0,69
  • Ç. ALTIN

    6662,82% 0,53

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.