SÜTAŞ’IN YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUHARREM YILMAZ VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ İLHAN İL BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HEP BİRLİKTE ŞEHRİMİZDE VE ÜLKEMİZDE İSTİHDAM VE İSTİKRAR SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

HABER 8.12.2023 15:42:00
SÜTAŞ’IN YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUHARREM YILMAZ VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ İLHAN İL BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

 

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapmakta olan SÜTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan İl, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Şehrin tüm potansiyellerini ortaya çıkartmak ve katma değer oluşturmak için birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ziyarete gelen SÜTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan İl’e Aksaray’da hayata geçirdikleri tarımsal üretim tesislerinin yanı sıra OSB’nin geliştirilmesine yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerini Aksaray’ın gelişmesi ve büyümesi açısından son derece faydalı bulduğunu söyleyen SÜTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, hep birlikte istihdam ve istikrar sağlamak için istişare içerisinde çalışacaklarını söyledi. Nazik misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren SÜTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.