SÜREKLİ BÜYÜYEN, GÖÇ ALAN VE HIZLA GELİŞEN AKSARAY İÇİN YENİ YOLLAR AÇILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZ İÇİN ALTERNATİF GÜZERGAHLAR OLUŞTURUYORUZ’’

HABER 29.03.2023 17:28:00
SÜREKLİ BÜYÜYEN, GÖÇ ALAN VE HIZLA GELİŞEN AKSARAY İÇİN YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Aksaray Belediyesi, imar planı dahilinde Belediye Meclisince onaylanan yeni imar yollarının açılması ve alt yapı eksikliklerinin tamamlanarak asfalt yapımı için çalışma başlattı.

Şehrin planlı büyümesini sağlamak vatandaşlara kolay ve konforlu ulaşım imkânı sunmak adına çalışmalar yapan Belediye ekipleri, ruhsatlanarak konut yapılaşması tamamlanan mahallelerde yeni yollar açıyor.

Hava şartlarının saha çalışmalarına uygun olması ile birlikte harekete geçen Aksaray Belediyesi ekipleri, daha önceden planlanan çalışmaları gerçekleştiriyor. Şehrin planlı büyümesi için meclis kararlarını uygulamaya koyan Belediye ekipleri, Somuncubaba Mahallesinde yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri Somuncubaba Mahallesindeki 6112. Sokakta 15 metre genişliğinde, 6123. Sokakta 10 metre genişliğinde ve 108. Cadde de 10 metre genişliğinde açtığı yeni yollarla toplamda Bin metre uzunluğundaki yeni yolun açılmasını sağladı. Belediye ekiplerince greyderler ve iş makinaları yardımı ile Somuncubaba Mahallesinde yeni yollar açıldı.

Somuncubaba mahallesinde imar planında belirlenen yollar sabahın erken saatlerinde başlatılan çalışma ile açıldı. Mahalle sakinleri çalışmaları memnuniyetle karşıladı. Önümüzdeki günlerde açılan yeni imar yollarında, alt yapı çalışmasının yapılacağı ve sıcak asfalt serimi ile ulaşıma açılacağı bildirildi.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.