STK'lardan yardım seferberliği

STK'lardan yardım seferberliği

EKONOMİ 6.02.2023 17:45:49
STK

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle STK'lar acil yardımları görüşmek üzere bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - HAK-İŞ, MEMUR-SEN, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK, Türkiye KAMU-SEN, TOBB ve TZOB, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle yapılacak acil yardımları görüşmek üzere bir araya geldi. 

Toplantı sonrası yapılan ortak açıklamada, “Ülkemizi sarsan deprem felaketi sonrası yapılacak acil yardımları görüşmek üzere, işçi, işveren, memur, esnaf ve üreticileri temsil eden sivil toplum kuruluşları olarak bir araya geldik. Camialarımızı harekete geçirerek yardımları deprem bölgesine en hızlı şekilde ulaştıracağız” ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler: stk'lardan yardım seferberliği

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Yakalandı: 3 Gözaltı

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Aksaray’da ' Tartışma Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

Aksaray'da Seyir Halindeki hafif ticari Kamyonet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da parkta bir genç bıçaklanarak yaralandı

Aksaray'da otomobil şarampole uçtu

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,44% 0,27
  • EURO

    51,33% 0,21
  • GRAM ALTIN

    6341,48% 1,53
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.