STİŞARE VE ORTAK AKIL, ÇALIŞMALARA OLUMLU YANSIYOR

STİŞARE VE ORTAK AKIL, ÇALIŞMALARA OLUMLU YANSIYOR

HABER 23.09.2021 13:27:00
STİŞARE VE ORTAK AKIL, ÇALIŞMALARA OLUMLU YANSIYOR

 Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, başarının elde edilebilmesinin yolunun fikir alışverişi ve istişareden geçtiğini söyledi. 

ASÜ’de bir gelenek haline gelen kahvaltı buluşmaları yeniden başladı. Farklı birimlerde görev yapan akademik personelle bir araya gelen Rektör Şahin, ekip çalışmasının önemine dikkat çekti. Tüm çalışanlarla anlamlı zaman geçirmeye gayret ettiklerini, bunun için farklı ve geleneksel hale gelen etkinlikler planladıklarını dile getiren Prof. Şahin, “ASÜ büyük bir aile ve bu ailenin her bir ferdi bizim için çok kıymetli. Biz istişarenin, ortak aklın ve fikir alışverişinin önemli olduğunu, çalışmalardan alınan verimi müspet manada etkilediğini düşünüyoruz. Kahvaltılar ve benzeri etkinlikler bunun için ortam sağlıyor. Öte yandan farklı disiplinlerde çalışan arkadaşlarımız da birbirini tanıyor ve böylece yeni projelerin oluşumuna da katkı sağlanmış oluyor” dedi. Şahin, yaptığı genel değerlendirmenin ardından, yeni eğitim-öğretim dönemine dair stratejileri anlattı. 

Yaptıkları ve planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren akademisyenler ise projelere ilişkin görüşlerini açıkladı.  


Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.