SSK ve Bağ-Kur emeklilerin zammına ayar!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerin zammına ayar!

GÜNDEM 23.01.2024 23:50:28
SSK ve Bağ-Kur emeklilerin zammına ayar!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıkları Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranı yüzde 49,25’e yükseltildi.

ANKARA (İGFA) - Haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu.

Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını %49,25’e yükseltiyoruz. Böylece bu yıl tüm emeklilerimizin aynı oranda artış almasını sağlıyoruz." dedi.

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 2024’ü Emekliler Yılı ilan etmiştik" diyen Bakan Işıkhan, "Bu kapsamda emeklilerimize yönelik ekonomik, sosyal, kültürel çalışmaları ve müjdeleri bu yıl boyunca tek tek hayata geçireceğiz. Bir güzel haberi de paylaşmak istiyorum; SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını %49,25’e yükseltiyoruz. Böylece bu yıl tüm emeklilerimizin aynı oranda artış almasını sağlıyoruz. Kıymetli emeklilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/isikhanvedat/status/1749859742665633803

Anahtar Kelimeler: ssk ve bağ-kur emeklilerin zammına ayar!

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.