SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İÇİN HAZIR

HABER 22.07.2020 11:10:00
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI İÇİN HAZIR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı 24-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında ASÜ Atletizm Stadyumu’nda yapılacak. 

 

Sınava ilişkin kılavuz yayınladı. Ön başvurular 10-18 Ağustos tarihleri arasında online olarak alınacak. Fakülte bu yıl Beden Eğitimi Bölümü’ne 40, Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne 50 ve Spor Yöneticiliği Bölümü’ne de 45 öğrenci alacak. Her bölüm için yüzde 15 milli sporcu ve yüzde 10 engelli öğrenci kontenjanı olacak. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Ünlü, pandemi münasebetiyle sınavların bu yıl açık alanda yapılacağını vurguladı. ASÜ Atletizm Stadyumu’ndaki hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Ünlü, “Sınav parkurunda sıfır temas sağlanabilmesi için hazırlıklar gerçekleştirildi. Bizim önceliğimiz adaylarımızın sağlığı” dedi. 

 

Sınav kılavuzuna ilişkin detaylı bilgilere ASÜ’nün resmi web sayfasındaki duyurular sekmesinden erişilebiliyor. 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.