SOSYAL KONUT PROJESİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; “SÖZ VERDİĞİMİZ TÜM PROJELERİMİZİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ”

HABER 29.03.2022 12:23:00
SOSYAL KONUT PROJESİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim vaatlerinden olan dar gelirli aileler için sosyal konut projesinde inşaat çalışmalarına devam ediliyor. 


 Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde dar gelirli ailelere yönelik yapılan sosyal konut projesi İstiklal Mahallesi’nde hayata geçiyor. Vatandaşların ev sahibi olmaları için başlatılan sosyal konutlar, 2+1 ve 3+1 daire tipinde Osmanlı ve Selçuklu mimarisine uygun olarak inşa ediliyor.


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in girişimleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 694 adet konut inşa ediliyor. 


Geçtiğimiz yıl içerisinde temel kazılarının başlatıldığı Sosyal Konut Projesinde temel kazıları yapılarak temel betonu atma sürecine devam ediliyor. Projenin yapıldığı alanda Aksaray Belediyesi alt yapı eksikliklerini tamamlayarak geniş yollar ve kaldırımlara yer verecek. Modern parklar ve yeşil alanlarla sosyal konutlar da vatandaşlara huzurlu bir yaşam alanı oluşturulacak.


İstiklal Mahallesi’nde hayata geçecek olan sosyal konut projesinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini duyuran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Sosyal Konut Projemiz seçim vaatlerimiz arasında yer alan çalışmalardan biriydi. Bizlerde söz verdiğimiz gibi projemizi İstiklal Mahallemizde hayata geçiriyoruz. İnşaat çalışmaları devam eden projemizi tamamladığımızda 694 ailemizin konut ihtiyacını karşılamış olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” Dedi. 

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.