SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İÇİN YENİ PROGRAMLAR ONAYLANDI

HABER 12.05.2020 12:21:00
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İÇİN YENİ PROGRAMLAR ONAYLANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösterecek olan yeni programların, YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti. 

 

Bir süre önce YÖK’e, İngilizce İktisat Tezli Yüksek Lisans programı ve disiplinler arası faaliyet gösterecek Maliye ve Mali Yönetim Anabilim Dalı kurularak, bu anabilim dalına bağlı Tezli ve Tezsiz Maliye ve Mali Yönetim Yüksek Lisans programlarının açılması için başvuruda bulunulmuştu. ASÜ’nün başvurusu Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısı’nda incelendi ve kabul edildi. Şahin, hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye devam ettiklerini, eğitimin niteliğini daha da geliştirmek adına yapılması gereken tüm çalışmaları titizlikle takip ettiklerini kaydetti. 

 

Yeni programların hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Şahin, “Başvuru sürecinden kabul sürecine kadar, çalışmamıza emek veren ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Kavşakta Feci Kaza: İki Otomobil Çarpıştı, 2 Yaralı

TÜRKİYE’NİN DÖNÜM NOKTASI

Aksaray’da Kaçak Ürün Operasyonu: 3 Milyon TL’lik Malzeme Ele Geçirildi

Motosikletler Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Aksaray’da Kaldırıma Çarpan Otomobil Ev Duvarına Vurdu: 1 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

  • BIST 100

    10897,18%-1,48
  • DOLAR

    42,08% 0,09
  • EURO

    48,42% -0,11
  • GRAM ALTIN

    5392,75% -0,52
  • Ç. ALTIN

    8838,96% -0,95

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.