ŞİRİNLER TİYATRO OYUNU AKSARAY BİLİM MERKEZİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

BAŞKAN DİNÇER; “KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

HABER 15.12.2023 11:10:00
ŞİRİNLER TİYATRO OYUNU AKSARAY BİLİM MERKEZİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

 


Aksaray Belediyesi çocukların verimli ve keyifli vakit geçirmeleri için sosyal aktivitelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Şirinler tiyatro oyunu 16 Aralık Cumartesi günü Aksaray Bilim Merkezinde çocuklarla buluşacak.

Çocukların aileleri ile birlikte keyifle izleyeceği tiyatro oyunu ücretsiz olarak Aksaray Belediyesinin kültür hizmeti olarak 3 farklı seansta 11:00 – 13:30 – 15:30 saatlerinde sahnelenecek.

Çocuklara renkli dünyaların kapılarını açan, onların kaliteli vakit geçirmelerine olanak sağlayan tiyatro oyunları; çocukların gelişimine, dolayısıyla toplumun geneline pozitif katkılar sunuyor. Bu yönüyle anne- babalarda da memnuniyetle karşılanıyor.

Kültür sanat etkinlileri kapsamında Aksaray’da önemli etkinlikler, festivaller gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hafta sonu gerçekleşecek Şirinler tiyatro oyunla ilgili olarak “Kültür-sanatla iç içe bir nesil yetiştirmek son derece önemli. Bundan önceki süreçte yaptığımız etkinliklerimiz bundan sonraki süreçte de şehrimiz insanı için artarak devam edecek. Çocuklarımızı aileleriyle tiyatro oyununa izlemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bilim Merkezinde sahne alacak tiyatro oyununda çocuklar birlikte gülüp eğlenebilecek. Çocuklar izleyecekleri oyun sayesinde dikkat, algılama, konuşma, dinleme becerileri kazanacak. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.