Simge ilk defa söyledi

Simge ilk defa söyledi

GÜNDEM 8.04.2023 17:36:25
Simge ilk defa söyledi

Şarkıcı Simge konserlerine ara vermeden devam ediyor

İSTANBUL (İGFA)  - 'Aşkın Olayım", "Öpücem", "Üzülmedin Mi" gibi şarkılarının da yer aldığı "Ben Bazen" albümü ile Spotify tarihinde "En Çok Dinlenen Türk Kadın Sanatçı Albümü” olan “Aşkın Olayım" şarkısı ile Spotify'da 100 Milyon streama ulaşıp ve Youtube Music Charts verilerine göre Türkiye Top 100 listesinde ilk sıraya yerleşen yeni teklisi “Harcandıkça” tüm dijital platformların kapaklarında yer alan Simge konserlerine ara vermeden devam ediyor.

Önceki akşam İstanbul Vadi Jolly Joker sahnesinde konser veren Simge çıktığı an itibariyle müzik listelerinin ilk sırasında yer alan yeni şarkısı “Harcadıkça” yı orkestrasıyla  ilk defa kendisini dinlemeye gelen sevenleriyle söyledi.

Simge, satışa açıldığını duyurduğu 2 Haziran İstanbul Turkcell Vadi , 8 Temmuz Ankara Armada AVM Açıkhava, 21 Temmuz İstanbul Harbiye Açıkhava, 26 Temmuz İzmir Kültürpark Açıkhava konserleriyle konser serisine devam edecek.

Anahtar Kelimeler: simge ilk defa söyledi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRECİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

Aksaray’da tüfekle Eşini vuran Şüpheli Aranıyor

ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAYACAK

ASÜ Rektörü Arıbaş, iftar programında uluslararası öğrencilerle bir araya geldi

AKSARAY’DA RAMAZAN’IN BEREKETİ İFTAR SOFRALARINDA BÜYÜYOR

Devlet Korumasındaki Kız Çocuklarından Gönülleri Isıtan İftar

Balıkesir'de F-16 Uçağı Düştü: Pilot Şehit Oldu, Kaza İncelemeleri Başladı

  • BIST 100

    16585,73%-1,05
  • DOLAR

    43,92% 0,12
  • EURO

    51,91% 0,09
  • GRAM ALTIN

    7434,92% 1,41
  • Ç. ALTIN

    11883,52% 0,57

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.