SICAK ASFALT SERİM SEZONU DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’YAKLAŞAN KIŞ ŞARTLARINA YOLLARIMIZI HAZIRLIYORUZ’’

HABER 9.11.2023 23:13:00
SICAK ASFALT SERİM SEZONU DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi ekipleri hava şartlarının elverişli hale gelmesi ile başlattığı sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

İlkbahar aylarında başlayan yol yapım çalışmaları bugüne kadar aralıksız bir şekilde sürdürüldü. Aksaray Belediyesi, şantiyelerinde 2023 yılında üretilen 130 bin ton sıcak asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında kullanıldı. 4,5 yılda 580 bin ton sıcak asfaltla 450 kilometrelik yol yapım çalışması gerçekleştiren Belediye ekipleri hava şartlarının elverdiği ölçüde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşlara kesintisiz ve kaliteli hizmet vermek için birçok çalışma gerçekleştiren Aksaray Belediyesi ekiplerinin 4,5 yılda yaptığı sıcak asfalt ve altyapı çalışmaları rekor seviyelere ulaştı. Görev süreci boyunca mahalle sakinlerinin ve muhtarların taleplerini karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye ekiplerinin İstiklal Mahallesindeki yolların yenilenmesi için talimat verdi. Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda çalışmalara başlayan ekipler İstiklal Mahallesindeki 15 metre ve 10 metre genişliğindeki alt yapı eksiklikleri giderilmiş 6 sokakta çalışmalara başladı.

Şehir genelinde yapılan yol ve altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tek amaçlarının vatandaşlara kesintisiz ve kaliteli belediyecilik hizmeti vermek olduğunu söyledi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’ “Göreve geldiğimiz günden beri hep söylüyoruz altyapı altyapı altyapı. Şehrimizin öncelikle altyapı haritasını çıkardık, nerelerde eksiğimiz varsa ivedilikle bunu raporladık. Biliyorsunuz altyapı belediyecilikte zor ve meşakkatli bir iş ama altyapı yapılmadan üstyapı olmaz bunu biliyorduk. Çalışmalara başladık, alt ve üst yapı çalışmalarımız ile zirveye çıktık. Vatandaşlarımıza her alanda kaliteli ve konforlu belediyecilik hizmetleri vermek için başlattığımız yol yapımı ve asfalt sezonumuza devam ediyoruz. Hava şartlarının elverişli olduğu müddetçe yol yapım çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ’’ Dedi. 


Anahtar Kelimeler: SICAK ASFALT SERİM SEZONU DEVAM EDİYOR

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.