SERİK MAÇINDA SALDIRIYA UĞRAYAN AKSARAY SPOR İÇİN DESTEK TEPKİLERİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

HABER 20.01.2020 15:41:00
SERİK MAÇINDA  SALDIRIYA UĞRAYAN AKSARAY SPOR İÇİN  DESTEK TEPKİLERİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR


Pazar günü 68 Aksaray Belediyespor Lider Serik Spor'u kendi evinde 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir engeli daha aştı. Maç sonunda Serik taraftarlarının taşkınlığıyla bir anda ortalık karıştı taraftarlarımız saldırıya uğradı Aksaray yerel tv çalışanları engellenmekl istenirken şiddete maruz kaldılar olaylar biber gazı sıkılmasıyla dahada çirkin hal alırken Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer’ e ters konuşan sahadan sorumlu Amir Belediye başkanı olduğunu anlayınca çark ederek ilgi göstermeye çalıştı. Bugün olayların netleşmesiyle birlikte Derik maçına yönelik açıklamalar ardı ardına geldi .
İlk Açıklama dün başkanın  sosyal medya hesabından duyurulmuştu
EVREN DİNÇER ; Pazar günü 68 Aksaray Belediyespor Lider Serik Spor'u kendi evinde 1-0 mağlup etti. İlk yarı bizi Aksaray’da yendiklerinde taraftarımızla, oyuncularımızla hep beraber gidip Serikspor'u tebrik ederek Aksaray’ın misafirperverliğini gösterdik. Maalesef bugün golümüzden sonra taraftarlarımız ve oyuncularımız taşlı saldırıya mağruz kaldılar. Taraftarlarımızı taşıyan aracın camları kırıldı, bazı taraftarlarımız yaralandı. Taşlı saldırıdan etkilenen oyuncu ve taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu takım, bu şehrin evlatları, nerde olurlarsa olsun asla sahipsiz değildir. Bu olayların hukuken ve TFF nezdinde takipçisi olacağız.
İLKNUR İNCEÖZ, Pazar Günü Serik’te oynanan 68Aksaray Belediyespor ile Serikspor Maçı sonrası yaşanan olayları kınayarak şunları söyledi; Spor centilmenliktir, Türk Milletinin kültüründe  örf ve adetinde misafire saygısızlık yapmak yer almaz , ancak Serik maçında olan hadiseleri kabullenmemiz hiç mümkün değil Şiddetin her türlüsünü şiddetle kınıyorum  bu konuda Aksaray Sporun yanındayız ve Aksaray Belediye Başkanımızın nezdinde Tüm Aksaray Spor camiasına ve kanal 68 çalışanlarına  geçmiş olsun diliyorum dedi.
CENGİZ AYDOĞDU: Serik’te oynanan 68Aksaray Belediye spor ile Serik spor Maçı sonrası yaşanan olayları kınayarak; “Futbol bir dostluk sporudur. Takımımız ve taraftarlarımız ile basın mensuplarımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi. Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Pazar Günü Serik’te oynanan ve takımımızın galibiyeti ile sonuçlanan maç sonrası çıkan olayları kınayan bir açıklama yaptı. Futbolun bir dostluk oyunu olduğuna dikkat çeken Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yaşanan olayları görmezden gelmenin mümkün olmadığını söyledi. Takımımız, şehrimiz yöneticileri, taraftarlarımız ve basın mensuplarına karşı maç sonrası gerçekleştirilen saldırılar ile ilgili Serik yetkililerinin görevlerini yerine getirmelerini beklediklerini belirten Milletvekili Aydoğdu, Serikspor Yönetimi’nin de Aksaray’a karşı bir özür borcu olduğunun altını çizdi
RAMAZAN KAŞLI; AKSARAYSPORUMUZ ASLA SAHİPSİZ DEĞİLDİR!
Pazar günü  deplasmanda grup lideri Antalya/Serik Belediye Sporu sahasında 1-0 yenen Aksaray Sporumuzu, yönetimini ve vefakar taraftarımızı bir kez daha yürekten tebrik ediyorum. Ancak sonradan tarafıma yapılan bilgilendirme sonucu; Serik Sporlu taraftarların maç sonunda taraftarlarımıza, basın mensuplarına, yöneticilerimize, maçın naklen yayınını yapan şehrimizin televizyonu Kanal 68 TV'ye, sporcularımıza ve araçlarımıza karşı çirkin davranışların olduğunu öğrendim, spor ahlakına yakışmayan bu tutum ve davranışları nedeniyle yapılan bu çirkin saldırıları şiddetle kınıyorum.
Aksaray sporumuz asla sahipsiz değildir, meydana gelen olayların boyutunun hukuki olarak ve TFF nezdinde takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim
 AYHAN EREL; Pazar Günü Serik’te oynanan 68Aksaray Belediyespor ile Serikspor Maçı sonrası yaşanan olayları kınayarak şunları söyledi Antalya Serik Belediye Sporu sahasında yenen Aksaray Sporumuzu tebrik ediyorum. Serik sporlu taraftarların maç sonunda taraftarlarımıza basın mensuplarına, yöneticilerimize, sporcularımıza, araçlarımıza karşı, spor ahlakına yakışmayan tutum ve davranışlarını şiddetle kınıyorum
ALTINSOY:  yayınladığı mesajında, “68 Aksaray Belediyespor taraftarı ve basın ilkeleri çerçevesinde yayın yapan Kanal68 Tv muhabirine, Serikspor taraftarı tarafından yapılan çirkin saldırıları kınıyor ve futbolda olmaması gereken bu saldırıları kabul edilemez buluyorum. 68 Aksaray Belediyespor taraftarları her koşulda takımını yalnız bırakmayan vefalı ve saygın bir topluluktur. Siyah beyaz renklere tutkularıyla, vefakar taraftarlarımız önümüzdeki haftalarda da Anadolu’nun dört bir yanında Aksaray Belediyespor’umuzun yanında olmaya devam edeceklerdir. Bu nedenle bu hafta sonu yaşadığımıza benzer saldırıların diğer illerde de yaşanmaması ve her türlü önlemin alınması için girişimlerimizi başlattık. Bir kez daha özverili taraftarımıza, maddi ve manevi emeğini ortaya koyan Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve basın mensuplarımıza yaşadıkları saldırı ve gördükleri kötü muamele için geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum” dedi. 

CHP YÖNETİMİ : ‘68 AKSARAY BELEDİYESPOR’A GEÇMİŞ OLSUN’
Bizler biliyoruz ki, spor; sevgi, barış ve kardeşlik demektir. Aynı zamanda iki farklı rakibin, tüm farklı renklerin her zaman birbirine saygı duyması demektir.
Sporun birleştirici, bütünleştirici ve bağlayıcı gücü, ülkemizde her zaman bütün takımların ve taraftarlarının ortak paydası olmalıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı olarak, bugün Antalya Serik deplasmanında mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor'umuza yapılan çirkin saldırıyı bu bağlamda şiddetle kınıyor, takımımıza ve hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Her zaman yanınızdayız.
ESEN UZ SÖKMEN,  RAMAZAN KOÇAK
YEŞİL DOĞA DERNEĞİ yaptığı açıklamada ‘’Yapılan saldırı ne sporun centilmenlik anlayışına sığmıştır,  nede Kültürümüzde yer alan Misafirliğe davranış biçimine uymamıştır.
 Yapılan saldırıyla’’ kaybetmekte erdemliktir’’  görüşüne tamamen zıt hareket edilmiştir. Güçlü olan; azim ve kararlığı olan takımlardır.  buna saygı duymak Seriklilerin mecbur olduğu bir realitedir . Çirkin saldırıyla başarı asla engellenemez o yüzden Aksaray sporun başarısını kutlayarak Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in nezdinde TÜM Aksaray Halkına, Aksaray belediye spor taraftarlarına ve Kanal 68 Tv çalışanlarına geçmiş olsun diliyoruz.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.