Serdengeçti Mevlit Kandili Mesajı Yayınladı

29.11.2017 15:31:39
Serdengeçti Mevlit Kandili Mesajı Yayınladı
Aksaray Milletvekili Doç Dr.Mustafa Serdengeçti Kandil dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.Serdengeçti şunları söyledi.Bugün alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz (Sav) in dünyaya teşrif ettiği Rebiülevvel ayının 12. Gecesine yani Mevlid kandiline ulaşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Peygamber efendimizin dünyayı şereflendirdiği bu mübarek günden sonra insanlık tarihine, cehaletin yerine bilgi ve hikmet, zulmün yerine hak ve adalet gelmişti. [caption id="attachment_1735" align="aligncenter" width="300"]Aksaray Milletvekili Doç Dr.Mustafa Serdengeçti Aksaray Milletvekili Doç Dr.Mustafa Serdengeçti[/caption]
Bugün dünyayı kasıp kavuran ve insanlığı zulmete düşüren, buhranlar yaşatan, zulüm, gözyaşı, sefalet; hep O´nun (Sav) getirdiği ilahi mesajlardan uzak kalmamız sebebiyledir. Beşeriyet, O´nu yeniden keşfettiğinde, karanlıktan  kurtulup aydınlık ufuklara ulaşacak, dünyanın zilletinden ahiretin azabından kurtulup eşrefi mahlukat olacaktır. Bu mübarek gecede Rahmet Peygamberinin gönderiliş hikmetini bir kere daha tefekkür ederek. Yediden yetmişe O´na olan sevgimizi, saygımızı yeniden gözden geçirip, Kuran´la ve Sevgili Peygamberimizin sünneti ile buluşalım. Bu mübarek gecede peygamber efendimiz (sav)´e binlerce kez salat ve selam olsun.  

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.