ŞENLİK, UÇURTMA ETKİNLİĞİYLE TAMAMLANDI

ŞENLİK, UÇURTMA ETKİNLİĞİYLE TAMAMLANDI

HABER 18.10.2021 21:23:00
ŞENLİK, UÇURTMA ETKİNLİĞİYLE TAMAMLANDI

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) geleneği olan etkinlikler planladıklarını ve kurumsal olarak etkinlik altyapısını sürekli genişletmeye çalıştıklarını söyledi. 

Bu yıl ilki yapılan ASÜ İğde Hasat Şenliği, düzenlenen uçurtma etkinliği ile tamamlandı. Kampüs alanındaki etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, katılımcılar hem uçurtma uçurmanın hem de gökyüzünü süsleyen uçurtmaları seyretmenin keyfini yaşadı. Rektör Şahin, uçurtma etkenliklerinin daha evvel de yapıldığını ve çok sevildiğini belirterek, “Uçurtma bir yanıyla hepimizi çocukluğumuza götüren bir yanıyla keyifle vakit geçirmemizi sağlayan özel anlamlara sahip. İlgilenmek kadar izlemenin de keyifli olduğu bir etkinlik. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kampüsteki etkinlikleri çeşitlendirmeye ve geleneği olan projeler üretmeye çalıştıklarına dikkat çeken Prof. Şahin, “Kurumsal bir aidiyet bakımından da etkinliklerin geleneksel bir tabana oturması çok önemli. Biz de bunun gayretindeyiz. İğde Hasat Şenliği bu geleneksel etkinlik çalışmalarının bir parçasını oluşturuyor. Farklı oyunlar, gösteriler ve tanıtımlarla şenliğin kapsamı her yıl daha da genişleyecek” dedi. 

Etkinlik kapsamında ASÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü de bir stant kurdu ve Erasmus hareketliliğine dikkat çeken bilgilendirmeler yaptı.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.