SENİ UNUTMAK İSTEMEDİM Kİ” ADLI TİYATRO OYUNU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

HABER 24.01.2020 13:35:00
SENİ UNUTMAK İSTEMEDİM Kİ” ADLI TİYATRO OYUNU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Aksaray Belediyesinin ev sahipliğinde seyircisiyle buluşan ‘Seni Unutmak İstemedim Ki’ adlı oyun tiyatro severlerden tam not aldı. İzleyiciler, oyunu yakından takip ederken yer bulmakta zorlanan bazı sanatseverler oyunu ayakta izledi.

Aksaray Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliği kapsamında Kültür Merkezinde sahnelenen ‘Seni Unutmak İstemedim Ki’ adlı tiyatro oyununa Aksaraylılar yoğun ilgi gösterdi. Trajikomik öğelerin yer aldığı ve zaman zaman seyircilerin kahkahalarla tepki verdiği oyunda kadın erkek ilişkisi ele alındı.

11 yıllık evli bir çiftin içine düştükleri durumun anlatıldığı oyunda kadınların evlilikten beklentileri ve erkeklerin bu isteklerin ne kadarını doğru anlar sorularının cevapları oyunda esprili bir şekilde işlendi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, oyunu seyirciler arasında izledi. İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel’in izleyici olarak katıldığı oyun sonunda sanatçıların performansları ayakta alkışlandı

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.