Şemsiyeli Sokak Esnafıyla Bir Araya Geldiler

16.12.2017 19:27:56
Şemsiyeli Sokak Esnafıyla Bir Araya Geldiler
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Geçtiğimiz hafta sonu beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza [caption id="attachment_2204" align="alignright" width="300"]Şemsiyeli Sokak Esnafıyla Bir Araya Geldiler Şemsiyeli Sokak Esnafıyla Bir Araya Geldiler[/caption] Aktürk birlikte Aksaray merkezdeki şemsiyeli sokak esnaflarını ziyaret ederek yerel ve genel konular hakkında sohbet etti. Esnafla çay içip sohbet etme imkânı bulan Altınsoy, Esnafların ve vatandaşların sorularını cevapladı, projeler ve ülke gündemiyle ilgili görüş ve önerilerini dinledi.
Altınsoy, her fırsatta hemşerileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini belirterek, ?Bugün Şemsiyeli sokak esnafımızla bir araya gelerek gündeme dair istişarelerde bulunuyoruz. Yoğun gündemimiz arasında zaman buldukça esnafımızla ve vatandaşlarımızla bu şekilde bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyoruz. Ak Parti milletin partisidir. Biz milletle birlikte yürüyoruz. Milletle var olduk, milletle yol alacağız. Bu anlamda her zaman olduğu gibi sahada olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin görüş, öneri, soru ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturacağız.? diye konuştu. Esnaflar ise İl Başkanı Altınsoy´un ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kendisine ve beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk´e teşekkür ettiler  

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,65% -0,42
  • GRAM ALTIN

    2393,98% -1,17
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.