SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN İADE-İ ZİYARET

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bölge üniversiteleri arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesinin toplumsal fayda eksenli çalışmaların artması bakımından önemli olduğunu söyledi.

HABER 21.10.2020 18:09:00
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN İADE-İ ZİYARET

Bir süre önce Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Metin Aksoy, ASÜ Rektörü Şahin’e iade-i ziyarette bulundu. ASÜ ile Selçuk Üniversitesi’nin öteden beri farklı alanlarda işbirliği içinde olduğunu ve KOP Bölgesi Üniversiteleri kapsamında da bir arada çalışmalar yaptığını kaydeden Prof. Yusuf Şahin, bu çalışmaların nitelik ve nicelik bakımından gelişmesini arzu ettiklerini söyledi. Bölge üniversitelerinin birbiriyle olan müspet ilişkilerinin üretilecek çalışmalara ve toplumsal faydaya da önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Şahin, “Selçuk Üniversitesi’nin Sayın Rektörü Prof. Aksoy’a yeni vazifesinde başarılar diliyoruz. İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Şehirlerin birbirine olan fiziki ve kültürel yakınlıkları da işbirliği çalışmalarından alınan verimi arttırmaktadır” dedi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy da bir arada iş üretme ve potansiyeli paylaşma konusundaki çalışmalara katkı sunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

 

Hediye takdimlerinin ardından, kısa ve orta vadede yapılabilecekler hususunda istişarelerde bulunuldu.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.