ŞEHRİN TRAFİKTE YENİ CAN DAMARI 50 METRELİK BULVAR TAMAMLANDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’YENİ YOL AĞIMIZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN’’

26.09.2023 11:26:00
ŞEHRİN TRAFİKTE YENİ CAN DAMARI 50 METRELİK BULVAR TAMAMLANDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vatandaşlara güvenli ve kolay ulaşım imkânı sunmak için hayata geçirdiği 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolunda çalışmalar tamamlandı.

50 Metrelik Yeni Bulvar Yolu, Aksaray’ın trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı hem turizm hem de sanayi güzergahındaki trafiği önemli ölçüde rahatlatacak biçimde projelendirildi.

Sağlık beldesi yolu güzergâhı üzerinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesinin birleşme noktasından başlayarak Hacılar Harmanı Mahallesine bağlantısı sağlanan 6.5 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişlikteki yol trafiğe açıldı.

Şehrin ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına birçok yolda yenileme çalışması yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolu ile ilgili yaptığı açıklamada yeni yolun hayırlı olması temennilerinde bulundu. Başkan Dinçer yol çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Şehrimizin planlı büyümesine katkı sağlayacak olan 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolumuz Hürriyet, İstiklal, Yavuz Sultan Selim, Mehmet Akif Ersoy, Selçuklu ve Hacılar Harmanı Mahallerimizi birbirine bağlıyor. Ayrıca ASTİM, OSB, Toptancılar Sitesi ve Sağlık yolu gibi yoğun olarak kullanılan bölgelere de ulaşımı kısaltıyor. Vatandaşlarımıza kolay ulaşım imkanları sunmak için yol çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ Dedi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.