ŞEHRE NEFES ALDIRACAK KALANLAR MİLLET BAHÇESİ BAKAN ÖZHASEKİ’NİN KATILIMI İLE AÇILDI

BAKAN ÖZHASEKİ: ‘’EVREN BAŞKANIMIZLA AKSARAY’I GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

HABER 2.03.2024 12:30:00
ŞEHRE NEFES ALDIRACAK KALANLAR MİLLET BAHÇESİ BAKAN ÖZHASEKİ’NİN KATILIMI İLE AÇILDI

 


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehre nefes aldıracak projesi, Kalanlar Millet Bahçesi; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ nin katılım sağladığı açılış töreni ile açıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından yapımı tamamlanan Kalanlar Millet Bahçesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Abdullah Uçan, İlbank Genel Müdür Yardımcıları Erdoğan Topçu ve Ferit Yüksel’in katılımları ile hizmete açıldı. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyetin katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Millet Bahçesinin açılışında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının idari ve mülki amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş tören alanında hazır bulundu.

Hamidiye Mahallesinde yapımına başlanılan kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninin ardından Millet Bahçesinin açılışına geçen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet Millet Bahçesi içerisinde bulunan çocuk oyun alanlarını, yürüyüş yollarını, bisiklet yollarını, yeşil alanları ve Millet Kıraathanesini incelediler. Millet Bahçesinde bulunan vatandaşlarla açılış öncesinde sohbet eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Millet Bahçelerinin şehirlere nefes aldırdığını söyledi.

Millet Bahçesinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’a görev süreci boyunca kazandırdıkları yeşil alanlar ve Millet Bahçeleri hakkında bilgiler verdi. Kişi başına düşen yeşil alan varlığının 4,7 kat arttığına dikkat çeken Başkan Dinçer açılışa katılanlara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: ‘’Temel atma törenimizin ardından şimdide Millet Bahçemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin bir taraftan çevresini çehresini değiştirirken bir taraftan da yeşil alan varlığımızı yeşil dokusunu artırmak için hem belediye olarak hem de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak çalışmalar yürütüyoruz.  Hamd olsun Millet Bahçemizin açılışı ile bunu taçlandırmış olacağız.

Klanlar Millet Bahçesi Aksaray’ımızın en kadım mahallelerinden biridir. Millet Bahçemizde etrafında genişlemeye müsait alanlarımız var. Önümüzdeki dönemde de inşallah bu alanları millet bahçemize dahil edeceğiz. Millet Bahçemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.