ŞEHİTLİK YOLU GÜZERGÂHI DEKORATİF TÜRK BAYRAĞI İLE DONATILDI

ŞEHİTLİK YOLU GÜZERGÂHI DEKORATİF TÜRK BAYRAĞI İLE DONATILDI

HABER 14.01.2021 13:57:00
ŞEHİTLİK YOLU GÜZERGÂHI DEKORATİF TÜRK BAYRAĞI İLE DONATILDI


Aksaray Belediyesi, Ervah Kabristanlığından başlayarak şehitlik yolu güzergâhına dekoratif Türk Bayrağı yerleştirdi. Ekipler, bu çalışmalara ek olarak şehitlik içinde çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması da başlattı. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile başlatılan kentin görselliğini artırma çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Vatan savunmasında canını feda eden şehitlerimize verilen değerin bir gösterisi olarak şehitlik yol güzergâhında bulunan istinat duvarlarına dekoratif Türk Bayrağı yerleştirildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehitlik yol güzergâhında başlatılan çalışma ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “ Millet olarak şehadetin en büyük değerlerinden birisinin Şehitlik mertebesi olduğu biliyoruz. Vatanımız için canını hiçe sayarak bu yüce mertebeye ulaşmış şehitlerimizi ve ahirete göç etmiş gazilerimize bu vesile ile bir kez daha yad ediyor, Allah’tan rahmet diliyoruz.  Şehitlerimize verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak şehitlik yolumuzu Türk Bayraklarımız ile donattık. Şehitliğimiz içinde de çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması başlattık. Kısa süre içinde bu çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda kabir ziyaretlerini yapmalarına vesile olacağız” şeklinde konuştu.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.