Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

GÜNDEM 1.09.2023 12:19:15
Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van Özalp kırsalında komando timlerin katılımıyla düzenlenen operasyonda iki teröristin daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Terörle mücadele dört bir koldan sürüyor.

Van'ın Özalp kırsalında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nın yaptığı istihbarat çalışması sonucunda Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı ve Van Emniyet Müdürlüğü'nün sevk ve idaresinde J-SİHA ve PİHA destekli, JÖH, PÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Ütgm. Harun PARLAK operasyonu düzenlendi.

Operasyonun detayını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı.

Operasyonda 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyuran Bakan Yerlikaya, "Operasyonu düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum. Milletimizin duaları sizlerle... Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1697488250636476825

Anahtar Kelimeler: şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.