Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

GÜNDEM 1.09.2023 12:19:15
Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van Özalp kırsalında komando timlerin katılımıyla düzenlenen operasyonda iki teröristin daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Terörle mücadele dört bir koldan sürüyor.

Van'ın Özalp kırsalında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nın yaptığı istihbarat çalışması sonucunda Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı ve Van Emniyet Müdürlüğü'nün sevk ve idaresinde J-SİHA ve PİHA destekli, JÖH, PÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Ütgm. Harun PARLAK operasyonu düzenlendi.

Operasyonun detayını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı.

Operasyonda 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyuran Bakan Yerlikaya, "Operasyonu düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum. Milletimizin duaları sizlerle... Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1697488250636476825

Anahtar Kelimeler: şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor!

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    11094,46%-1,12
  • DOLAR

    41,60% 0,10
  • EURO

    49,01% 0,46
  • GRAM ALTIN

    5187,03% 0,42
  • Ç. ALTIN

    8509,68% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.