Şehitler Anısına Kütüphane Yaptırıldı

1.12.2017 17:06:04
Şehitler Anısına Kütüphane Yaptırıldı
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı (ÇOGEP) tarafından yürütülen ?Çocuklar Sevgi İle Büyüsün? projesi kapsamında Hasandağı Ortaokulunda şehidimiz Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy´un, Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesinde de Şehit Polis Memuru Yavuz Bayal´ın isimleri verilen Z-Kütüphanelerin açılışları yapıldı.
Açılış Töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Karabağ; ?Toplamda 7 okulumuza z-kütüphane yapıldı. Bu kütüphaneleri özellikle renkli, estetik ve ilgi çekici yaparak öğrencilerimizin kütüphanelerde daha çok vakit geçirmesini amaçladık. Yatırdığımız kütüphanelerde okulumuzun öğrencilerinin seviyelerine uygun 1000´er kitap ve 7´şer bilgisayar bulunmaktadır. Bu vesile ile Vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi minnetle anıyoruz? dedi. Vali Aykut Pekmez ve beraberindekiler açılışı yapılan kütüphaneyi gezerek kitapları incelediler. Programa Vali Aykut Pekmez´in yanı sıra Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Mehmet Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Şehitlerimizi aileleri, ilgili müdürler ve öğrenciler katıldı.  

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.