Şehit yakınları ve gazilere Devlet Övünç Madalyası takdim edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Aksaraylı şehit babası ile 4 gaziye Devlet Övünç Madalyası Vali Hamza Aydoğdu tarafından takdim edildi.

HABER 17.09.2020 20:29:00
Şehit yakınları ve gazilere Devlet Övünç Madalyası takdim edildi

Şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin katıldığı tören Valilik makamında gerçekleştirildi. Vali Hamza Aydoğdu Devlet Övünç Madalyası tevcih töreninde yaptığı açıklamada; “Bu vatan, bu millet hepimiz size çok şey borçluyuz. Hepimiz evimizde, işyerimizde huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu kendi nefsini vatanına feda eden, bedenini, ruhunu vatanına feda kahraman şehitlerimize borçluyuz.” dedi.

Şehit Mustafa Ergen’in babası Erdal Ergen’, Emniyet Teşkilatı mensubu ve Türk Silahlı Kuvvetleri gazileri Mehmet Çeçen, Şuayip Akıncı, Yusuf Bilgiç, Çapan Usluca’ya Devlet Övünç Madalyalarını takdim eden Vali Aydoğdu; “Allah hepinizden razı olsun. Rabbim şehitlerimize rahmet etsin, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Annelerinden babalarından dan Allah razı olsun iyi ki varsınız böyle evlatlar yetiştirmek dünyanın en büyük mutluluğu diye düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde onun imzasıyla sizlere bu madalyaları takdim ettik. Şehitlerimizin ismi, cismi kıyamete kadar kalbimizde ruhumuzda yaşayacaktır. Allah sizi var etsin’

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk’ün de hazır bulunduğu törende ‘Burası sizin eviniz, her zaman yanınızdayız’diyen Vali Hamza Aydoğdu şehit babası, gaziler ve aileleri ile bir süre sohbet etti

 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.