ŞEHİT ÖĞRETMENLER DÜZENLENEN SERGİYLE ANILDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı, Öğretmenler Günü münasebetiyle, şehit öğretmenlerin fotoğraflarından vinol baskı tekniği kullanılarak türetilen ve 29 eserden oluşan

HABER 24.11.2020 14:02:00
ŞEHİT ÖĞRETMENLER DÜZENLENEN SERGİYLE ANILDI

 bir sergi düzenledi.

Böylesi önemli bir günde, kültür ve sanat ögeleri kullanılarak şehit öğretmenlerin anılmasının son derece kıymetli olduğunu söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Sergide dışa yansıyan ilk unsur belki resimler gibi görünüyor ama derinlerde çok daha farklı anlamlar gizli. Görsel ve işitsel malzemelerin kişiliklerin inşasında önemli bir işleve sahip olduğunu biliyoruz” dedi. Öğretmenler Günü’nde, şehit öğretmenleri anmaya vesile olan serginin düzenlenmesine emek veren herkese teşekkür ettiklerini de belirten Şahin, “Bir kere daha şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin de Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz” dedi. Sergi açılışında konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgül Keleş, şehit öğretmenleri asla unutmayacaklarını belirtirken, Resim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Semra Kılıç Karatay ise eserlerin hazırlanış sürecine dair bilgiler verdi.

 

Katılımcıların sergi gezmesinin ardından, etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan isimlere Rektör Şahin tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.