Şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Şehit aileleri ve gazilere ziyaret

HABER 1.11.2021 11:39:00
Şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu Şehit Yunus Emre Akbaş’ın ailesi ile Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Kıbrıs Gazisi Mustafa Dağ’ı evinde ziyaret etti. 
Şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirten Emine Aydoğdu; Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını, gazilerin de gönül huzuru içinde hiç kimseye muhtaç olmadan hayatlarını idame ettirmeleri için gerekli olan her şeyin yapıldığını söyledi.
Emine Aydoğdu beraberinde Aile, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk ile 2015 yılında Şırnak Cizre’de Polis Özel Harekât görevini ifa ederken şehit olan Yunus Emre Akbaş’ın annesi Hatice babası Mustafa Akbaş ile Kıbrıs Gazisi Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ile eşi Döndü Dağ’ı evlerinde ziyaret etti. 
Şehit ailesi ve Gazi Dağ ve eşi ile bir süre sohbet eden Emine Aydoğdu; vatanı için, milleti için, bayrağı için, canından aziz bildiği mukaddes değerleri için toprağa düşmüş tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek ülkenin bölünmez bütünlüğü için verilen mücadelede gazi olan vatan evlatlarına da hayırlı ömürler diledi. 
Aydoğdu: “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Şehit yakınlarımız ve gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla hasbihal ederek konuşma, dertleşme imkânı buluyoruz.  Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetleri olan eş, çocuk ve ailelerine milletçe sahip çıkıyoruz. Şehitlerimizin ruhlarını hiçbir zaman sızlatmayacak, gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız “dedi. 

 


Anahtar Kelimeler: Şehit aileleri gazilere ziyaret

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.