ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ HAFIZALARDA İZ BIRAKIYOR

ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ HAFIZALARDA İZ BIRAKIYOR

HABER 30.11.2020 16:23:00
ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ HAFIZALARDA İZ BIRAKIYOR

Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali, Aksaray Belediyesi ekiplerinin yaptığı fiziksel ve estetik düzenlemelerle yolcuların hafızalarında iz bırakıyor. 
Aksaray Belediyesi, Aksaray’da yaşayan vatandaşlara ve şehre gelen misafirlere daha temiz ve nezih bir ortamda hizmet vermek amacıyla şehirlerarası otobüs terminalini modern bir görünüme kavuşturdu.
Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile Şehirlerarası otobüs terminalinde başlatılan çalışmalar kapsamında otobüslerin giriş çıkış yaptığı ve yolcu aldığı noktalarda deforme olmuş kilitli parke taşları söküldü. Kilitli parke taşları sökülen noktalarda gerekli alt yapı çalışmaları yapılarak sıcak asfalt serimi yapıldı. 
Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan ve sıcak asfalt serimi yapıldıktan sonra temiz ve nezih bir görünüm kazandırılan şehirlerarası otobüs terminalinde yolcuların ve esnafların iklim şartlarından olumsuz yönde etkilenmemeleri için yolcu indirme peronlarının üzeri sundurma ile örtüldü.
Şehirlerarası otobüs terminalinin daha kullanışlı hale gelmesi için başlatılan çalışmalarda otobüslerin ve servis araçlarının giriş çıkış yaptıkları noktalarda da düzenlemeler yapıldı.  
Yenileme ve düzenleme çalışmaları ile daha kullanışlı hale getirilen terminalde estetik çalışmalarda ihmal edilmedi. Terminalin modern bir görünüme kavuşması için yeşil alanlara süs bitkileri ve dekoratif ışıklandırmalar yapıldı. Ayrıca binanın dış cephe boyası da yenilendi. 
Şehirlerarası otobüs terminalinin Aksaray’a yakışır bir biçimde görünmesi ve hizmet vermesi için detaylı bir yenileme çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘Şehirlerarası otobüs terminalimizde alt yapıdan üst yapıya kadar detaylı bir yenileme çalışması yaptık. Yaptığımız yenileme çalışması ile terminalimizi daha kullanışlı ve daha estetik bir görünüm kazandırdık. Şehrimize hayırlı olsun.’’ Dedi.

 


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.